Google+ Followers

Thursday, November 13, 2014

Trip ke Kilang Coklat Grandeur

Assalamualaikum

Hari Selasa baru ni Zahin dan Ain berpeluang melawat ke kilang coklat grandeur yang terletak di Batu Caves.Ini adalah pengalaman pertama Zahin mengikuti lawatan.Mungkin ini juga pertama kali dia naik bas.

Masa dapat form tu,seronok sangat Zahin bercerita.Adik2 4 years pun boleh pergi lawatan.Happy dia.Jadi kami cuma bekalkan rm5 seorang letak dalam sampul siap2.Rm5 tu memang tecer mintak suruh parents sediakan.So,balik tu kakak cerita seronok pergi kilang coklat.Dapat coklat dan kitorang tak belanja pun duit tu.Bagi kat tecer je.Haha.

Dulu kita mana ada macam ni.Untunglah budak2 sekarang.Tahniah juga buat semua tecer.Macam manalah handle 83 khalifah2 comel ni..

6 comments:

  1. Mana dapat gambar ni? Cikgunya sent ke?

    ReplyDelete
  2. seronok anak2 zaman sekarang,kita dulu mmg takde la macam ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah..plg awal pun darjah 6 g melawat

      Delete
  3. saya last year bpeluang juga joined lawatan ke kilang coklat di damansara dgn tadika KEMAS:)

    ReplyDelete