Google+ Followers

Thursday, November 13, 2014

Alhamdulillah

Assalamualaikum

Syukur Alhamdulillah bila dapat tengok result Zahin hari ni.Sebabnya memang serius cakap saya dan suami memang tak tengok pun progress dia.Teruk betul.

Tapi hari ni bila ke sekolah untuk parent meet day,terkejut saya tengok result dia.Alhamdulillah.Namun masih terlalu awal kan.Banyak lagi yang perlu dipelajari.Rata2 kelas dia lelaki,so paling tinggi dapat 98%Zahin dapat 97.5%Syukur ya Allah.

4 comments:

  1. Wah.. tahniah zahim. Bangganya kan dapat tgk anak dapat markah yang bagus ... anak cikgu cemerlang ni, mestila bagus macam mok dia.. exm 3 subjek je ke? Macam tadika naim banyak subjek..rasalah. sebab mama naim ni pun tak tahu juga..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah...aamiin2..4 subjek je..sains belum..memang tak sangka sb zahin kan relaks sangat..wat muka toya dia je

      Delete