Google+ Followers

Wednesday, September 3, 2014

Zaim Demam

Hari ni umi balik sangat awal dari sekolah.Menyusup keluar secara haram.Tak thumbprint pun.Sebab waktu thumbprint 1.40pm.I balik 1.05pm.Lagi satu siap ada meeting lagi.Banyak yang umi skip.Biarlah.Allah tahu.

Bukan apa,anakanda yang sorang ni demam.Terkejut bila suami cakap pagi tadi masa nak hantar ke nursery dia rasa kepala baby panas sangat.Terus dia bawa ke klinik yang kami biasa tu.Terus masuk sub(ubat bontot).Suhu 39.3°c.Subhanallah.Jadi,suami dah jaga half day dah.Petang turn ummi pula.Kesian dia.

Nih gambar masa tengah tidur.Tengok,tidur2 pun semangat pakai baju Malaysia.Hehe.Walhal kalau demam eloknya pamperskan saja budak2.Ni dia pakai baju sebab ikut abah beli nasi utk lunch tadi.Alhamdulillah.Nampak dah sejuk badan dia.Aktif sesangat.

Nyamanlah arjuna beta
mimpikan yang indah saja
nanti bila kau buka mata
semua tak serupa

Moga Allah menyembuhkanmu Zaim.

2 comments:

  1. Dh ok ke tu? Moga cepat baik ya Zaim.. ooo.. tak masuk meeting ya tadi? Haa..tak lama pun nampaknya..

    ReplyDelete