Google+ Followers

Friday, September 19, 2014

Boys Over Flowers

Assalamualaikum

Hari ni ialah hari terakhir menonton boys over flowers.Waa.Best sangat cerita nih.Ruginya tak tengok sebelum ni.Minggu depan dah start sekolah.Dah tak boleh tengok dah.Pelakonnya pun cute sangat si Jan Di tu.Jun Po pun ok.

Oh!Saya dah jatuh cinta dengan cerita ni.Plot cerita pun best.Feeling muda bila tengok cerita ni walaupun sedar diri dah tua.Haha..

Ni je pun masa saya restkanbadan walaupun marking tak habis2.Tengok cerita ni.Dan saya surrender saya takkan habis tanda paper kali ni.Dah all out.Tapi tak berdayalah.Muntah hijau kuning semua ada.Oh my paper 3.Ada 25 orang student kali dengan 10 helai..250 helai lagi.Paper 2 sekelas lagi...Tenanglah duhai jiwa..

2 comments:

  1. Lepas tension boleh lah tonton Movie tu UA :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..betul2..sampai satu tahap tak leh nak baca dah esei budak2..kalau cerita ok juga.ni tentang sistem ahli.bencinta sangat.

      Delete