Google+ Followers

Monday, September 15, 2014

Alat Lipat Baju

Assalamualaikum

Hari tu ada order alat lipat baju dengan kawan.Entahlah bila kawan promote terus rasa nak beli.Saya beli dua.Satu yang dewasa dan satu lagi yang kecil.Mula2 ingatkan tak pakai lah alat ni.Rupanya berfaedah juga.

Anak gadis saya yang berusia 6 tahun paling excited.Dia sejak akhir2 ni rajin sangat tolong lipat baju.Dia pakai yang kecik.Yang warna hijau tu.

Faedahnya baju yang dilipat tu cantik lah.Sama je semua susunannya.Kalau adalah yang nak beli baik beli yang kecik sebab kita banyak pakai yang kecik.Baju anak2..Tapi bukan order dengan saya.Saya tak jual.Hehe..

5 comments:

  1. Beli kat mana tu zilla? Berapa RM? Mcm best je

    ReplyDelete
    Replies
    1. beli ngan member..beli lah sal untuk girls2 kat umah tu.in shaa allah ibu senang.anak buat kerja

      Delete
  2. Kat DIY pun ada ni. Tengok nisaq beli tapi i yg malas beli.. hih

    ReplyDelete
  3. Hihihi saya nak mesin lipat baju, masuk baju, keluar dah siap lipat. Bercinta betul nak lipat baju :))


    Salam perkenalan,
    Jom join GA utk vitamin FREE:
    http://thehealthinspector.wordpress.com/2014/09/22/saya-nak-sihat-giveaway/

    ReplyDelete