Google+ Followers

Monday, August 25, 2014

Loom Bracelet

Assalmualaikum

Mula2 masa sekolah cakap ada student plan nak jual loom bracelet.saya tercengang.Oo apakah itu?Rupanya benda alah ni.Kejap yea.nanti tengok gambar.

Menurut sorang student saya gelang ni asal dari Malaysia.Betul atau tidak saya tak sure.Seorang bapa menghadiahi anaknya gelang tersebut.Waa.Terharunya.Menitik air mata.

Hari ni masa rehat ada dua orang bekas student saya masa form 1 berikan saya dua loom bracelet.1 saya pakai dan satu lagi bagi kat anak dara saya.Bila saya pakai masuk kelas semua budak bising.Wah cikgu pun pakai.Hehe.tak pe lah cikgu kan.Student je tak boleh.Hehe.

Happy sangat Ain bila dapat gelang tu.Ni sebenarnya untuk hadiah birthday saya.Alhamdulillah,ada budak bagi bunga,kek dan kad.Kawan blogger saya aisy nasiha bagi kek tanda ingatan.Begitu juga K.ma bagi saya kerepek ubi.Thanks semua..Saya amat menghargainya tanda ingatan daripada kalian.Untungnya dikelilingi orang yang penyayang.Alhamdulillah.

6 comments:

  1. ooo... ini namanya ke? biasa juga tgk budak2 ni main... ai, kegilaan ramai ke rupanya? mak cik ni tok tahu eh....

    ReplyDelete
  2. Baru tau nama dia loom bracelet UA...OK je panggil gelang getah aje haha....
    Anak OKje pun sama ni ha....beli gak buat sendiri

    ReplyDelete
  3. Hihihi gelang kegilaan ramai sekarang ni. Tutorial kat youtube pun banyak. Macam2 design ada. My kakak ipar duduk Italy, dia kata kat sana dah lama glamour gelang ni. Dan dia kata orang Malaysia yang invent betul ke tak, wallahualam :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah..saya pun dengar macam tu juga..

      Delete