Google+ Followers

Wednesday, July 16, 2014

Try Baju Raya

Assalamualaikum

Macam mana persiapan raya korang?Tak pa kan tanya?Semalam kitorang ke Jakel mencari baju melayu untuk 3 jejaka dalam rumah ni.Sebelum tu ke Ieman Collection mencari jubah frozen untuk Ain.Alhamdulillah.Jumpa yang dicari.Walaupun penuh dengan lautan manusia.

Teringat pula perbualan Ain dengan kawannya.Kawan dia cakap mana ada jubah frozen.Tapi Ain cakap kita lagi percayakan umi kita.Sebab hari tu ada janji dengan dia nak belikan dia jubah frozen.Terharu umi.Tu yang terpaksa beli juga jubah frozen tu.

Ni si kecil saya Zaim The Great.Try baju raya.Abahnya lah yang beria suruh baby pakai.Suka pula dia pakai.Gambar cahaya kat sebelah tu sebab abang dia yang kacau tu.Kesian baby nak posing.

4 comments:

  1. Comel tuh Zaim pakai baju lengkap bersampin.. hensem nampaknya.. macam dah besar.. bolehla dapat adik tahun depan tu..

    Mana gambar jubah frozen kakak tu? Mesti lawa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..in shaa allah tahun 2016 kalau ada rezeki..jubah frozen kakak dalam mesin basuh..setiap saat kakak duk tunggu baju tu kering.nak letak dlm beg.nak menunjuk kat kawan2:)umi je tak bagi.

      Delete
  2. tak buat apa pon kak.
    lebey buat utk mkn sekut je.
    baju blkg kira.

    alolo comeynya dia.siap bersamping bagai ye :)
    anak anak la plh srnok kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..klu akak baju yg terover sket..tq..abahnya lh beria nak suruh baby try

      Delete