Google+ Followers

Tuesday, June 24, 2014

Perkongsian Ilmu

Assalamualaikum

Fuhh.Habis berkursus hari ni.Sebenarnya dari hari Sabtu lagi saya berkursus.Tak masuk kelas.Best juga jarang2 kat luar.Hari Sabtu saya ke Inti College untuk workshop sejarah SPM.Best penceramah dia.Cikgu Suhadie.In shaa Allah balik sekolah nanti boleh bagi tips2 berguna untuk semua muridku.

Semalam dan hari ni saya di SMK SEKSYEN 19 untuk kursus PT3.Hehe.In shaa Allah penuh ilmu di dada.Datang menuntut ilmu tentang cara memasang item dan menanda paper pt3.Maklumlah tak lama lagi kitorang cikgu2 yang akan tanda paper pt3 ikut kelas yang diajar.Yang ni pergi dengan KP.So,oklah dia lagi faham daripada saya rasanya.Dialah yang akan bagi taklimat kat cikgu2 bm lain.Kehkeh.Kurang kerja sikit.

Esok ke sekolah seperti biasa.Jumaat sekolah kami ada sukan tahunan.Minggu ni saya cuma bersekolah dua hari sajalah.Alhamdulillah..Suka sangat minggu ni.

4 comments:

  1. syoknya dia.. patutla kosong je meja sebelah minggu ni..

    ReplyDelete
  2. sesekali berurusan di luar lapang sikit kan.
    jumaat sukan ye.. selamat hari sukan.:)

    ReplyDelete