Google+ Followers

Monday, June 23, 2014

Kerana Terpaksa Aku Relakan

Assalamualaikum

Hari ni dah episod 17.Best sangat cerita ni.Sebenarnya dah lama saya tak layan drama bersiri macam ni.Tapi bila tengok first episode terus melekat nak tengok yang seterusnya dan seterusnya.Hehe.Berebut dengan anak2.Suka sangat dengan watak Amar dan Fahin tu.Izreen pun best berlakon dalam cerita ni.

Bila cerita ni habis anak2 akan cakap kesian umi.Cerita umi dah habis.Huhu..

6 comments:

  1. nak tengok juga, tapi bila dah mula sekolah ni, tak berkesempatan, balik pun dah lewat, nak masak lagi.. jeling2 gitu jelah

    ReplyDelete
  2. hahaha.anak2 pon pahan ye.
    saya x layan sangat

    ReplyDelete
    Replies
    1. tiap2 hari bila habis je citer msti cakap sian umi..citer kitorang banyak.citer umi satu je

      Delete
  3. tak sempat nak tengok..asyik berebut remote dgn anak2 je

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..saya siap dah warning anak pukul 7 cerita umi..siap sorok remote

      Delete