Google+ Followers

Monday, June 2, 2014

Bukit Gambang Water Park

Assalamualaikum

Semalam tercapai juga hasrat kakak,abang dan baby zaim bermain air di Bukit Gambang Water Park.So,puas hati diorang.Main sampai pengsan.Hehe..

Dalam pukul 4pm baru kami bertolak balik ke Kelantan.Alhamdulillah.Anak2 happy,umi abah lagi happy.Sebenarnya tiket diskaun yang kami dapat masa hari guru hari tu.Budak2 yang berumur 2 tahun ke bawah masuk percuma.Harga asal tiket rm25.90 utk dewasa.Oklah.

Yang saya paling teruja ialah main gelongsor air..Beberapa kali juga saya cuba.

10 comments:

  1. Puas berendam anak beranak bermain air ye UA.. budak2 memang itulah kegemaran mereka kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah..puas hati sangat tengok mereka berendam.sampaikan tak nak balik

      Delete
  2. bestnyer..teringin nak pergi lagi ke sini...

    nanti klu sudi jenguk le blog baru akak ye...aryanazra.blogspot.com hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. inshaa allah..saya first time pergi..tq singgah

      Delete
  3. Seronok lah budak2 tu main air yer...umi pun tumpang sekaki....
    Bunda nak tanya..UA mengajar ye? KPM tu KOLEJ PROFESIONAL MARA ke? kat mana?...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah mengajar bunda..cikgu biasa2 je..kpm kalau tak silap kat melaka.

      Delete
  4. Sempat lagi menyinggah ye UA...hehe...Apa kirakan janji puas....
    okje pernah gi sekali dulu....Yang mls mandi mandi ni kang legam kulitkan....huhu

    ReplyDelete
  5. Wah..bestnya dah guna kupon diskaun tu. Syokla zahin main air ya. Kena main air dua hari tu...hihi..
    Ni dah ada di kampung lama ke? Bila balik sini?

    ReplyDelete
    Replies
    1. isnin kami di kampung..sabtu la kot..dekat2 buka sekolah..hari tu husband cakap ramai sangat yg pakai kupon diskaun tu.ekeke

      Delete
  6. salam kenal.singgah dari blog cikgu aisy nasiha :)
    blom pernah sampai lg ke gambang.
    dpt kupon bestnya :)

    ReplyDelete