Google+ Followers

Monday, May 12, 2014

Shopping untuk Kaki Shopping Online

Assalamualaikum..

Saja nak update blog.Tension marking tak abis2.Satu kelas pun belum habis.Hari ni dapat pula paper 2.Huhu..

Ok.Jangan tension2.Semalam,bila husband balik dari outstation.Dalam pukul 1pm terus saya ajak dia ke stadium malawati shah alam.Ada sale.Wow.Memang meriah.Semua shop2 online ada di situ.Sebut saja sapa semua ada.Antaranya Aj,Dreemika,Radiusite,Minimalace,Kz nabihah,Sugarscarf,Wide shawl dan macam2 lagi.Hampir pening saya pusing2 kat situ dengan my kakak.Hehe.Nasib baik abahnya bawa zahin dan zaim makan burger dulu.Umi janji nak pergi sekejap je kan!

So apa yang saya dapat?Saya dapat apa yang saya nak.Bb cream dari FCC.Farmasi cosmetic colour.Produk halal dari Istanbul.Rasanya ramai blogger yang review produk ni.Ok la.Harganya murah.Bb saya dapat rm35.Beli eyeshadow walaupun umi tak pakai eyeshadow.Sebab kakak request.Siap beli 2 lagi.Okla.Rm10 utk 2.Saya beli lipstick 1.Rm 15..Thats all.

Balik dari stadium terus ke PKNS.Beli sate utk celebration mothers day.Sebabnya ma saya dari kampung ada datang ke rumah adik di Klang.Sebelum tu sempat singgah beli baju utk teachers day.Anak dara saya pun nak juga sepasang.Hamboi.Dah pandai dah dia.Umi beli dia pun nak juga.Lepas ni jenuhlah my hubby kena belanja untuk 2 orang ladies dalam family.Nak survey hadiah hari guru untuk anak2 pun tak sempat.Esoklah kot.

Sekian.Bebelan untuk hari ini:)

2 comments:

  1. Tadi ada orang nak amik upah tanda kertas exm tu, cik wan tak nak....haha.. kan dh kena tanda sendiri....

    me too, tahun ni kena fikir apa nk bg hadiah pd cikgu anak... apa ye nk beli..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alah..mahal sangat upah nya..tak mampu gua..huhu..terpaksalah tanda sendiri..

      Delete