Google+ Followers

Saturday, May 31, 2014

Murtabak Mengkasar,Terbaik di Pekan

Assalamualaikum

Memang tak sah kalau ke Pekan tak pekena murtabak mengkasar.Kalau kira ni second time saya makan.Wah.Memang best sangat.Kalau dari Kuantan,kedai ni terletak sebelum mc donald.

Tadi kitorang makan malam dengan murtabak ni je.Memula order 1 takut tak abis.Tiba2 tak cukup.Order pula yang kedua.Harga dia Rm18 untuk murtabak mix yang kitorang tadi.Lain2 ada murtabak ayam dan daging.Harga Rm12.

Sempat juga orang sebelah meja kami bagi sedikit kek secret recepy.Diorang pun datang jauh juga.Celebrate anniversary.

4 comments:

  1. Baru ni kawan gi Kyantan pun makan mertabak ni UA....sedap sangat ke? Rasa dia tak sama ngan mertabak yg ada kat KL ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap sgt..isi dia banyak..hehe.macam kat kg saya sikit rasa dia.haha.semangat kenegerian betul

      Delete
  2. I mmg tak tahu kalau pasal makanan sedap kawasan pahang. Mmg dah lama tak ke pahang. Lain kali boleh rujuk entry zilla ni kalau nak ke pahang ni. Dua tempat dah ni. Hari tu i berkenan ikan bakar..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ikan bakar memang famous la kat sana.jom2 ke pahang

      Delete