Google+ Followers

Tuesday, April 15, 2014

Popia Nestum

Assalamualaikum..
Hai..Ada tak sapa2 yang mengidam nak makan popia nestum yang sangat best?Tapi malas nak buat sendiri.Alasan;line internet slow..hehe..Gurau je.

Memang rasa nak makan tapi sedikit kemalasan melanda,jadi bolehlah tempah dengan nombor yang tertera di bawah.Atau boleh juga ke ig: Popia-nestum-horlicks.Saya dah cuba.paling penting home made dan halalan toyyiba juga.

Untuk raya pun dibuka tempahan ini.Sudi sudikanlah..

5 comments:

  1. Ai..gambo je.. mana tester? Kena bg rasa dulu baru leh tempah sedozen ni. Hihi..

    ReplyDelete
  2. Jelitawan jelitawan yg bekerja mmg sangat sangat dialukan untuk menempah.....manakala jelitawan yg duk rumah ni buat sendiri ajelah hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ish apa salahnya kak tempah...hehe..tolong promote adik punya ni..

      Delete