Google+ Followers

Tuesday, April 15, 2014

Gaya Tudung Mawar Fizo Omar

Assalamualaikum..

Uodate cepat2 okeh!Hehe.Sebenarnya banyak nak diluahkan dalam blog kecik saya ni.Tapi entahlah masa tak ada ke atau saya yang malas.Hari ni pergi sekolah pakai tudung gaya Mawar Fizo Omar.Muahaha..Mawar la sangat..Orkid kot:)

Gaya ni saya rasa tengah in sekarang kepada semua pencinta bawal.Saya tengok semua orang dah share gaya tudung ni base on blog gadis yang sangat comel ni.Yunabella.blogspot.com tak silap.Nanti carik la yea sendiri.Comel sangat blogger ni.Adik dia pun comel.Memula saya tengok tuto ni dekat group aidijuma.

So mak dara yang tak comel ni try pakai gi sekolah.Hehe..ramai yang menegur.Rupanya diorang pun dah tau.Siap ada yang bertanya cane nak pakai tudung ni.Alah pandai2 cari yea dik..Saya pakai tadi pun cepat2.Kedut dia tak berapa nak jadi.Tapi pakai juga.Oklah kan.Gambar ni anak dara saya yang snap.Heehe.Thank you kakak layankan umi mu ni.

Bagi saya 2014 ni menyaksikan kebangkitan semula bawal dalam arena bertudung..Cuba lah gaya Tudung Mawar Fizo Omar ni.Nak singkat boleh,labuh pun boleh. Semudah ABC je.

6 comments:

  1. Pandai kakak amik gambar.. boleh jadikan umi dia model tudung dah ni. Comel2... laku bwrtambah laku lah tudung bawal lepas ni..

    ReplyDelete
  2. Yang kat gambar tu UA ke? ...
    Manisnya...... Betullah sekarang ni mmg tgh musim tudung bawal balik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak de la akak hainom..akak lagi manis rasanya..
      tu lah kak..jom beli tudung bawal aj ngan saya..hehe..harga boleh runding:)

      Delete
  3. liya pun peminat bawal... hehe almaklumlah nk beli tudung madam mawar tu mmg tk mampu hehehe....

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama lah kita..mampu tengok je..menitik air liur..huhu

      Delete