Google+ Followers

Sunday, April 20, 2014

Fradoo Abc -Terbaik di Shah Alam

Assalamualaikum.

Ni semalam punya cerita.Petang semalam kami keluar.Plan nak ke Tasik Shah Alam.Saja nak habiskan waktu petang di sana.

Mula2 kami ke Seksyen 2 Shah Alam.Niat nak beli Fradoo Abc untuk dimakan di tasik.Suami juga beli KFC sebab anak2 minta kfc.Selesai saja beli semua tu,tetiba hujan lebat.Habis plan nak ke tasik.

Jadi dengan kecewanya kami balik semula ke rumah.Makan abc dan kfc semasa hujan.Sedap juga..Oh..lupa Abc special yang suami beli semalam 3.50..kalau biasa rm3.00.So orang2 shah alam dan sekitarnya yang belum rasa bolehlah ke sana.Landmark dia dekat kfc seksyen 2.Dekat juga dengan SSAAS..Fradoo  ni pernah masuk jalan jalan cari makan tau.

Ni gambar yang diambil.Tapi dah cair dah.Siap ada love letter lagi sebenarnya.So gambar tak comey sangat.Rasa dia??Hehe..kena rasa sendiri.

4 comments:

  1. Sedap tu abc.. kami penah makan rasanya abc freedoo ni. Masa gi cari mee goreng sotong power, tgh hujan juga masa tu. Naim seronok je makan...mana dia kisah sejuk ke panas cuaca...

    ReplyDelete
  2. baru tdi teringin nak makn abc.
    dh jupe kat chow kit nk ke shah alam mcm. jauh benor.
    tp mmg pernah tgk freedoo ni msk jln jln cri makan

    ReplyDelete