Google+ Followers

Sunday, March 2, 2014

Soalan Awal Tahun

Assalamualaikum..

Haish..Berhenti sekejap dari menaip soalan awal tahun.Ingatkan sekejap.Leceh juga.Macam mana lah nak siap ni kalau macam ni gayanya.Semalam tak nak buat.Inilah bahana bertangguh kerja.

Saya baru saja siapkan 11 soalan objektif.Belum masuk soalan esei lagi.Jsu lagi.Haissh..Mengeluh saja hari ni.Padahal untuk soalan awal tahun ni dah dipendekkan sebab masa menjawab 1 setengah jam tapi tetap lambat.Kesian juga bila baby yang kena chicken pox datang merengek2 kat tepi meja ni minta belas ihsan.Apalagi umi bawa masuk bilik lah.Seharian hari ni dia dengan abah dan pakcik2nya.Kesian dia.Bila bawa masuk bilik tak nak tidur,nak bermanja dengan umi.Kurang kasih sayang umi untuk hari ni agaknya.

Ni pun taip blog sambil layan si kecik.Abahnya dah berdengkur kat sebelah.Kata nak goreng drummet ayam tadi.Untuk minum petang.Tapi nampak gayanya drummet tetap jadi drummetlah...

Salam hujung minggu.Minggu ni pun nak kena observe.Macam2..

6 comments:

  1. Hihi.. u can do it.. semuanya pasti berjalan lancar my dear..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..in shaa allah..masalahnya tak siap juga.

      Delete
  2. cikgu juga ye,mesti kawan aisy ni...

    akak sedang pantau kesihatan adam,kalu masih berterusan harus bawa jumpa dgn pakar kanak2 juga tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah..kawan sebelah meja..salam kenal kak

      tu lah..risau juga kan.sekarang ni penyakit pelik2

      Delete
  3. Hujung minggu pun kena kerja yeh UA....si baby kena chicken pox ke....alahai siannya mesti tak selesa

    ReplyDelete
    Replies
    1. beginilah nasibku yang malang oh Tuhan..;)

      Delete