Google+ Followers

Saturday, March 1, 2014

Pendaftaran Anak Tahun 1

Assalamualaikum
Alhamdulillah.Baru selesai mengisi kemasukan anak sulung saya ke tahun 1 untuk sesi 2015.Tak sabar nak tengok Ain Insyirah ke Tahun 1.
Pendaftaran ni bermula 1.3.2014 hingga April kalau tak silap saya.So,bagi yang belum, cepat2 lah isi.Nanti nak kena fotostat ic both parents,bil elektrik,fotostat surat beranak anak dan serahkan ke sekolah yang dipohon..
Bagi sesiapa yang belum buat, taip saja pendaftaran anak tahun 1.Selamat Mencuba♥♡♥Excited sangat..

8 comments:

  1. Ohhhh......daftar online pulak dah.....dahsyat...dahsyat.....mudah kerja kalau cam ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah okje..mudah bukan..kalau ada anak2 buah ke anak sendiri ke bolehlah diwar warkan.

      Delete
  2. sy dah daftar bulan januari tu lg. tp kenapa dia kata buka 1 mac? nAk kena buat semakan ni

    ReplyDelete
  3. Wah...tak lama dah nak masuk sekolah ni..

    ReplyDelete
  4. anak sulong baru 5 tahun, skrg ni semua pakai online je kan, senang juga

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi susah nak buat keputusan sekolah mana:)saya prefer srai kalau anak saya dapat srai..kalau tak masuk sini lah

      Delete