Google+ Followers

Wednesday, February 19, 2014

Rancangan Pelajaran Harian(RPH)

Assalamualaikum..

Ni entry ke-2 saya untuk hari ni.Bukan apa,saja nak menunjukkan rasa boring.Jadi,tak nak bazir masa saya dah pun siapkan lesson plan saya sampai Isnin.Oh my Allah:)Hebat tak?Ada unsur perasan di situ.

Nasib baik tak bawa laptop.Kalau bawa laptop maunya kertas exam awal tahun pun boleh siap ni.Hihi..Iyalah,daripada menganga tengok budak baik buat kerja kan.Saya perhatikan ramai juga yang bawa buku latihan budak untuk ditanda.Tengok betapa rajinnya cikgu2.Kalau boleh setiap saat tidak ingin dibazirkan.

Hehe..Itu saja.Semoga keringat dan usaha cikgu2 akan diberkati oleh Allah..

#tadi pergi makan di kantin sekolah ni ada cikgu tu tegur kata cikgu praktikal ke??ehem2..Perasan dan kembang sekejap:)

6 comments:

  1. Lawa tulisan.. agaknya tahun ni boleh dapat anugerah buku rekod terbaik lagi....

    ReplyDelete
    Replies
    1. dop mana lah..ada ramai lagi yg lawa..i tak layak:(

      Delete
  2. wah mesti nampak muda sesangat ni sampai dikatanya cikgu praktikal hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah tua dah pun saya..ilusi optik diorang tu

      Delete
  3. hahaha. tq saya baru tahu camni rupanya nak tulis rph tok bahasa melayu. selama ni sy tulis ikut yg sains punya. hihi. termalu rasa

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pe..at least you mencuba..i pun cikgu bm celup..tapi dah start posting ajar bm jadi okla:)

      Delete