Google+ Followers

Thursday, February 6, 2014

Goreng Pisang Cheese

Assalamualaikum..

Pernah makan goreng pisang cheese?Petang2 macam ni best juga kalau pekena goreng pisang.Lawan pula dengan teh o atau kopi o.Memang meletops.

Hari tu,masa ke Taiping,sampai2 saja,saya dihidangkan goreng pisang coklat cheese untuk makan petang.Rasanya memang best.Ada rasa coklat sikit dan cheese.Lain2 flavour pun ada menurut adik saya.Ada strawberi dan lain2 lagi.

Sekarang ni macam2 benda dah kan!Bukan kek je leleh,goreng pisang pun leleh.Harga yang dibeli dalam packaging yang comel ni cuma rm3.Murah bukan?

Next time boleh try buat.Tapi kena gigih lah sikit:)

6 comments:

  1. beli kat mana tu? nak try jgk.. nape kena gigih?

    ReplyDelete
    Replies
    1. gigih tu kena lebih rajin la..macam sal contohnya.sal?apa lagi..buat goreng pisang ni plok..bahan mesti dah ada tu..adik beli kat taiping..shah alam tak sure kat mana

      Delete
  2. Ramai blogger tunjuk pisang cheese ni.. macam berkenan je.. mana nak cari ni? Takkan kena gi taiping?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooh ye ke!sal buatla..hahha..member kat jb pun ada tnjuk..kat s.alam blm sampai lagi kot fenomena ni

      Delete
  3. Sedap ni..sy pn baru post entry pisang cheese ni..hihihi

    ReplyDelete