Google+ Followers

Saturday, January 18, 2014

Terima Kasih Poliklinik Hidayah

Assalamualaikum..

Selamat berhujung minggu semua..Mungkin ramai yang tengah bercuti sekarang ni termasuklah saya dan keluarga.Kami sekeluarga bercuti di Durian Tunggal,Melaka.

Bertolak dari Shah Alam pukul 9.30 pagi dan kami sampai ke Melaka lebih kurang pukul 11.00 pagi.Baby Zaim demam la pulak bila sampai di Melaka ditambah dengan selesema lagi.

Adik ipar cadangkan supaya kami ke klinik Pakar kanak2 di Batu Berendam.Sampai di sana,klinik tutup.Jadi,kami terus ke Poliklinik Hidayah yang berada berdekatan dengan klinik pakar tersebut.Kami sampai 5 minit pukul 2.00 petang.Pembantu klinik minta kami tunggu sehingga pukul 3.00.Saya minta untuk register dahulu sebab kalau balik,lambatlah kami akan sampai nanti.

15 minit kemudian,kedengaran nama Zaim dipanggil.Eh,belum pukul 3.00 lagi!Mungkin dia tengok kami sabar menunggu kot.Kat dalam bilik doktor,kami disambut oleh seorang doktor lelaki.Saya agak usia dia lewat 40an.Yang bagusnya doktor ni dia cakap anak saya ni gentleman dan sangat hebat walaupun demam dia agak tinggi.38.3°c..

Tak pernah dengar lagi seorang doktor lelaki memuji patient kecik macam zaim ni.Beberapa kali diulang Zaim ni seorang yang hebat dan doktor tu cakap kerjasama yang zaim berikan juga cukup hebat.Aminn..semoga Zaim betul2 menjadi pemimpin yang hebat.

Kalau diikutkan doktor tu nampak sangat tegas dan garang.Tapi,alhamdulillah,dia melayan kami dengan baik.Terima kasih Poliklinik Hidayah.Semoga Zaim cepat sembuh!

4 comments:

  1. Alahai sian Zaim. Makan ubat k. Semoga cepat sembuh ya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nampak ok sket dia..thank you my friend

      Delete
  2. wow cantiknya background br ni

    ReplyDelete