Google+ Followers

Thursday, January 30, 2014

Penggemar Tegar Mushroom@Cendawan@Kulat

Assalamualaikum

Hari ni saya dah mula cuti.Tapi anak2 sekolah.Baby Zaim memang sengaja tak nak hantar.Zahin cepat je siap nak pergi sekolah.Cuma kakaknya Ain sengaja lambat2 untuk ke sekolah
Last2 kena tinggal dengan abahnya.Sebabnya dia tau umi cuti hari ni.Dari malam tadi lagi dia cakap dia nak duduk dengan umi.Tolong jaga baby katanya.Betullah sangat.Jaga baby..

Ingatkan umi nak hantar,tapi sebab malas nak mengharung jem pagi2 ni.So,biarlah dia di rumah.Sebelum pergi kerja tadi,suami sempat buat mushroom soup untuk breakfast.Bukan buat pun,beli yang dalam tin tu.

Bab mushroom ni Ain memang minat sangat.Entahlah,turun umi dia rasanya.Kalau saya buat sup pun,saya letak cendawan dia memang akan ratah macam tu je cendawan tu.Masaklah apa2 pun.Asal cendawan memang dia minat.Kadang2 saya buat goreng cendawan untuk breakfast.Pernah juga time teringin,cendawan tiram tu saya buat sayur air untuk diratah.Ain pun join sama.Hihi..bab makan,Ain memang mudah dalam memilih makanan.Memang lebih kurang macam umi,ayam dia kurang sikit.

Bestnya cendawan♥♡♥

4 comments:

  1. jadinya kakak ain tak pergi skolah lah ari ni? ok pulak zahin kat skolah w/p kakaknya takde

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah..malas..zahin ok je..siap gelakkan kakaknya bila dia balik dari sekolah..
      marah kakak

      Delete