Google+ Followers

Saturday, November 16, 2013

Beriadah Bersama Keluarga Tercinta

Assalamialaikum..
Hari ni hari pertama cuti sekolah secara rasminya.Tak pergi mana2 pun
Hanya menghabiskan masa di rumah.Lepas sarapan nasi lemak kerang yang dibeli pada pagi tadi,saya ajak suami dan anak2 turun ke kolam kat apartment kami..Rasanya hampir 3 tahun saya dah tak turun kolam.Bukan apa,malas.Selalu pun suami yang turun bawa anak2.

Lama dah tak mandi kolam.Best juga rasanya.Baby yang kecik ni pun kemain suka mandi kolam.Semua tak nak naik bila diajak balik rumah.Rasanya macam nak daftar ain untuk kelas renang next year.Tu pun kalau dia nak.Penakut sangat anak sulung saya.Tapi hari ni tengok gaya dia dah ok dah sikit.Siap ke kolam dewasa lagi..

Berenang ni pun boleh jadikan terapi minda.Hilang stress seketika.

2 comments:

  1. seronoknya tu... untungla ada kolam berdekatan je.. kami berenang atas katil je la arini.. malas nak ke mana pun..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bolehla..hihi..bahaya tu berenang atas katil..nanti jatuh katil..lol

      Delete